Bar & Restaurant

s bar restaurant
3.2 out of 5 stars (3,2 / 5)

Vydavatel: HITRADIO
Verze: 2
Velikost: 38.9MB
Licence: Omezená: Shareware
   

uloz

Pokladní systém pro bary, restaurace a diskotéky

Bar & Restaurant je kouzelný a řádný pokladní systém, jenž vede zákaznické účty, pokladnu a skladiště kdekoliv, kde je aparát barového typu. Jde o přehledný systém, jenž podporuje ovládání myší, klávesnicí, či pomocí volitelné dotykové obrazovky. V systému je i možnost čtečky čárových kódů. Bar & Restaurant vede kompletní stavy skladu, prodeje a zákaznických účtů. Zároveň je to systém, jenž provádí kontrolu práce zaměstnanců, čímž chrání investice a reguluje náklady firmy. Tenhle pokladní režim zaměstnancům nejenže ulehčí práci, ale hlavně zamezí vzniku účetních a jiných chyb, které obvykle činí personálu největší manko.

Tento režim je úplně připraven v brána elektronické evidence tržeb (EET). Aktualizace jsou zdarma.

Práce se systémem je navržena tak, aby byla co nejrychlejší. Režim je proto přijatelný i pro diskotéky a další místa, kde je hluboký provoz. Režim je úplně připraven pro používání i jako registrační pokladna. Není problém v jednom skladu používat větší měrou terminálů, či i větší měrou samostatných barů (vlastní sklad). Data lze sdílet, přenášet, monitorovat v kanceláři před běhu apod. Režim usnadňuje vytváření uzávěrek (tzv. Zrcadel). Pomocí návod a dialogů je uzávěrka zpracována o hodně rychleji, dříve než běžnou metodou. Výsledkem jsou podrobné reporty (PDF), které je možno tisknout, expedovat emailem, či archivovat. V případě potřeby je možno zákazníkovi odevzdat účtenku – režim podporuje tisk v pokladních i běžných tiskárnách. Vzezření a smysl účtenky máte pomocí šablon úplně pod kontrolou.

K dispozici je i eventualita provozu bezdrátového číšníka pomocí přenosného zařízení.

Systém je možné provozovat i s připojeným zákaznickým displejem, jenž může mít dva, či čtyři řádky v 18 znacích.

Pro zpříjemnění práce hlavně začínajícím uživatelům je před systému přidána i poslání hlasové navigace, která vás v práce se systémem informuje o stavu, možnostech, tipech a dalších instrukcích. Vše v reálném čase a s aktuálními údaji. K hlasovému výstupu se používá fonetický syntetizátor, jenž převádí text v mluvené slovo, které je hodně podobné lidskému hlasu.

Od formulace 2.10 jsou před systému přidány i poslání pestrého rozdíl zboží (originální kombinace 4 barevných prvků v každé knoflík – i zdánlivě podobné položky tak opticky odlišíte), úplně další aktualizační nástroj, přímá komunikace s uživatelskou podporou a další  funkce. Nebudete-li si vědět rady, můžete přímo z programu kontaktovat uživatelskou podporu.

Nově režim úplně podporuje automatický srážka DPH mimo státem vyhlášeného koeficientu.

Nově lze v systému používat tři prodejní ceníky. Plynule tak můžete měnit se hodnotu zboží mimo potřeby. V jednom lístku můžete mít stejné zboží v různých cenových relacích (například mimo a v Happy Hour, v ní, či i snad personální cenu).