Doklad 2008

Doklad 2008 náhled pro download
3 out of 5 stars (3 / 5)

Vydavatel: Ing. Martin Pavlas
Verze: 1.2.40.766
Velikost: 7.66MB
Licence: Omezená: Start

uloz

Informační systém pro skladovou evidenci, fakturaci,…

Informační režim s MS SQL databázi obsahující skladovou evidenci, fakturaci, objednávky.
Program Doklad 2008 používá architekturu kupující server. Komunikace se uskutečňuje déle než interní síť, virtuální privátní síť, terminálový server či pomocí vzdálené správy dat z kteréhokoliv počítače . V případě menších appkou může být kupující i server nainstalován v jediném PC.

Uživatel programu Doklad 2008 vidí uživatelské rozhraní obvyklé pro Windows aplikace. Ovládání programu je navrženo tak, aby nebyl problém ovládat aplikace klávesnicí či myší. Appko je vytvořená v atmosféra Microsoft NET. Ke svému provozu využívá Microsoft NET Framework formulace 2.0 (ten je již součástí operačního systému Windows Vista, Windows server 2008. Pro ostatní systémy se doinstaluje).

Jako databázi režim využívá Microsoft SQL Server 2005, jenž je prospěšný pro svoji kompatibilitu, rychlost a bezpečí dat. Přitom je možné použít kobkou řadu edicí nabízených výrobcem, firmou Microsoft, počínaje verzí Express Edition, která je k dispozici zdarma, až v Enterprise Edition uspokojující i ty nejnáročnější požadavky v výkon a škálovatelnost, dostupnost, sdílení dat s jinými aplikacemi či možnosti administrace.

Program Doklad 2008 pracuje současně se dvěma měnami tzn., že v dokladě je uložena oznámení v korunách a např. V eurech.