NET Rádio Rekordér

s net radio rekorder
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Vydavatel: GMSM Software
Verze: 5.0.2
Velikost: 9.65MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Poslech a nahrávání rádií, sledování TV a videí

NET Rádio Rekordér je přehrávač slovenských, českých a zahraničních rádií, mp3, filmů a videí v YouTube déle než internet.

Rádia je možné nahrávat před formátu mp3 v kvalitě 128 kbps, eventuálně více, mimo toho, v jaké kvalitě rádio vysílá. Před seznamu rádií, které můžete nahrávat, se můžete dostat přímo v programu kliknutím v příslušnou ikonku. Nahrávky lze v programu i přehrávat. V nahrávání se ukládají před složky „mp3“ ve složce, kde je aplikace nainstalován. Před složky uložených nahrávek se dostanete kliknutím v příslušnou ikonku. Nahrávky jsou automaticky oddělovány a pojmenovány mimo interpreta a názvu skladby, či tak, až je pojmenovalo příslušné rádio.

Program rovněž obsahuje české, slovenské a zahraniční TV, které můžete přehrát buďto přímo v programu, či déle než internetový prohlížeč. Rádia je možné nahrávat či spouštět i ve vámi zvoleném čase. TV lze ve zvoleném čase jen spustit. Aplikace obsahuje několik zábavných zvukových záznamů strýce Marcina, Vladimíra Menšíka a dalších. V programu si můžete sehrát několik her, použít funkci rozpojení PC v zadaném čase, táhnout své webové stránky, či obrátit se soubory „wav“ před „mp3“.

Dále aplikace obsahuje funkci PIP – podívání v obraze, dovoz – export důležitých nastavení programu a jiné. V neregistrované verzi můžete rádia a TV přehrávat tři minuty a rádio nahrávat jednu minutu. V registraci se časové mez zruší.