CyberLink PowerDirector

cyberlink powerdirector
3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Vydavatel: CyberLink
Verze: 17
Velikost: 1.12MB
Licence: Omezená: Trial

uloz

Stříh, převod a práce s digitálním videem

CyberLink PowerDirector je kompletním paketem pro práci s videem. Své hotové videosoubory můžete ukládat před mnoha formátů včetně podpory rozdíl 4K. Pokud ještě další sestříhané video nemáte, nevadí. Appko si totiž poradí i se střihem, jenž můžete obohatit o různé efekty. Filmy můžete vybavit titulky.

CyberLink PowerDirector je unikátní nástroj pro editaci a střih videa s pomocí vylepšené technologie TrueVelocity, umožňující běžet ve formátu 16:9, podporuje zvukový režim Dolby Digital

Program obsahuje velké počet efektů pro úpravu videa, umožňuje nahrávání z digitálního tak i analogového vstupu. CyberLink PowerDirector poskytuje všechny nástroje a technologie potřebné pro vylepšení videa nasnímaného kamerou a tvorbu domácích filmů v profesionální úrovni.

Má intuitivní atmosféra pro snadnou editaci videa, PIP (picture in picture), eventualita tvorby titulků doplněných efekty, oddělené renderování videa a zvukové stopy se zachováním autentický kvality, eventualita přímého zápisu v DVD, produkce kapitol filmů a interaktivních menu, a další..