CRT

s crt
2.4 out of 5 stars (2,4 / 5)

Vydavatel: Van Dyke Technologies, Inc.
Verze: 6.14
Velikost: 6.29MB
Licence: Omezená: Shareware
   

uloz

Kvalitní emulace terminálu pro Intranet i Internet

CRT je emulátor terminálu přijatelný pro WindowsŽ, jenž se jednoduše používá a má spoustu nastavení.

Kvalitní emulace ? Budete překvapeni propracovaností tohoto programu, má implementováno VT100, VT102, VT220, SCO ANSI, ANSI a emulaci linuxové konzole. CRT nabízí kompletní správu od fontů, déle než barvy až v nastavení řádků a sloupců.

Snadné ovládání – CRT poskytuje pohotově a lehce výsledky. Připojí se ke kterékoli stránce jen před používání hostname. Automatizuje login bez skriptování. Běží v něm tolik windows session, kolik potřebujete.

Vysoce nastavitelný – Nastavíte si CRT tak, aby vypadal a choval se přímo tak, až chcete. Opravit si můžete display jako nepřetržitý terminál či před okna s měnitelnou velikostí včetně menu, pracovní lišty … Dovoluje používat lokální tiskárny a ukládá uživatelské nastavení.

Základní vlastnosti Vhodný pro VT100, VT102, VT220, ANSI, SCO ANSI emulaci s ANSI barvou a emulaci linuxové konzole Jakékoli nastavení session může být uloženo v pojmenované session. Podpora Multiple session windows Snadné automatické registrace Nastavitelné klávesy Podpora tisku Podpora skriptovacích jazyků VBScript a JScript Podpora Windows 2000