WinHex

WinHex náhled pro download
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)

Vydavatel: X-Ways Software Technology SG
Verze: 19.7
Velikost: 3.33MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Univerzální nástroj pro spravování disků

WinHex je paušální hexadecimální editor, zejména prospěšný ve sféře počítačové opravy dat, zotavování dat, nízko-úrovňových datových procesů a IT bezpečnosti.

Pokročilý nástroj pro každodenní používání v případu nouze: vedení a editace všech druhů souborů, zpětné nabytí smazaných souborů, zpětné nabytí ztracených dat z harddisku zapříčiněných poškozeným souborovým systémem. To samé se dá samozřejmě provádět i blízko digitálních paměťových karet (z digitálních fotoaparátů atp.).

Tento nakladatel povoluje názor k datům, jenž pro Vás byl dříve nepřístupný.
Zde jsou některé klíčové charakteristiky WinHexu: diskový nakladatel pro harddisky, diskety, CD-ROM, DVD-ROM, ZIP, Smart média, Flash karty, energický adresářový prohlížeč pro FAT12, FAT16, FAT32, a NTFS, RAM editor, poskytující názor k dalším k procesům virtuální paměti, esej a porovnání souborů, důkladné pružné hledání a nahrazovací funkce, 128 bitové šifrování, inspekční součty, CRC32, hashování (MD5, SHA-1), bezpečné smazání skrytých souborů, čistění disku k opatření Vašeho soukromí, importuje všechny formáty ze schránky, zahrnující ASCII hexadecimální hodnoty, konverze mezi binárními, hexa ASCII, Intel Hex a Motorola S hodnotami, charakteristické sety: ANSI ASCII, IBM ASCII, EBCDIC, (Unicode) Okamžité vypnutí, tisk, dynamo náhodných čísel, možnost souborů větších dříve než 4GB. Hodně rychlé, snadné k použití, rozsáhlá online nápověda.

Omezení:

Můžete využívat WinHex, tak dlouho, až budete potřebovat. Pro elementární používání a pro používání plné formulace je zapotřebí zahrnout licenci (osobní, profesionální či speciální). -li budete přizpůsobit se WinHex v větší měrou dříve než jednom počítači, budete vyžadovat dodatečné licence. Plná formulace umožňuje ukládat soubory větší dříve než 200kB, zapisovat před sektoru disku, přistupovat k virtuální paměti a bude zobrazovat zprávy, které nejsou v trial verzi. Zobrazuje situace licence v startu a v okně O aplikaci.