Windows 10 Manager

windows  manager
2.8 out of 5 stars (2,8 / 5)

Vydavatel: Yamicsoft
Verze: 3.1.5
Velikost: 28.36MB
Licence: Freeware

uloz

Tweaking, údržba a optimalizace systému Windows 10

Windows 10 Manager je nástroj pro globální údržbu a optimalizaci operačního systému Windows 10. Poskytuje přehledně strukturované grafické prostředí. Mezi dostupné součástí patří kapela ‚Information‘, pod kterým je možné vyrobit puntík obnovení systému, popsat systémové informace, táhnout procesy, diagnostikovat a opravovat problémy či čistit režim od zbytečných souborů. Další kapela pod názvem ‚Optimizer‘ slouží pro optimalizaci běhu OS, tweakování, plánování či nastavení automaticky spouštěných programů.

Část ‚Cleaner‘ poskytuje nástroje pro odinstalaci programů, studii pevného disku, čištění registru, defragmentaci, vyhledávání duplicitních souborů a úklid pracovní plochy. Kapela ‚Customization‘ nabízí asimilace systému, připnutí souborů a složek před Start menu či Taskbaru, či nastavení Windows 10 aplikací. Pro maximální bezpečí je k dispozici kapela s názvem ‚Security‘, která dokáže opravit dostupnost k diskovým oddílům a programům, uvěznit některé systémové funkce, zajistit soubory a složky či zrenovovat smazaná data. 

Mezi konečný dvojici částí lze prozkoumat ‚Network‘ a ‚Misc. Utilities‘. Autentický z nich umožní optimalizovat internetové připojení, přepínat mezi různými síťovými nastaveními, přizpůsobit se a opravit Internet Explorer a editovat hosts soubor. Druhá z uvedených pak přináší jednoduchou práci s registrem, eventualita rozdělování souborů v menší části, kopírování souborů a vytváření plánovaných úloh.