Turistické trasy

s turisticke trasy
2.5 out of 5 stars (2,5 / 5)

Vydavatel: EAGLE Software
Verze: 2.52
Velikost: 235.3MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Plánování a evidence pěších výletů, turistické mapy

Program zobrazuje digitální mapy vybraných lokalit, ve kterých si můžete „naklikat“ svůj trasu pro pěší výlet. Poté se vám ukáže jeho výškový profil, itinerář a statistické údaje.

Program Turistické trasy vychází z appko Cyklotrasy. Zobrazuje v mapě veškeré pěší značení, lokální značení a naučné stezky. O místech zobrazuje standardně zeměpisnou polohu, nadmořskou výšku, krátké popisy, eventuálně i kopie a podrobné texty. Turistické trasy dokáží vyhledávat mezi zadanými místy trasu nejkratší či s nejmenším stoupáním. Dovolují opravit příklad značení a cest, v kterých se má cesta vyhledávat, eventuálně dokáží vyhledávat v všech možných cestách, stejně jako aplikace Cyklotrasy. Vytvořenou trasu je možno uložit, vytisknou či exportovat před formátů JPG, BMP, GPX, KML, KMZ, PLT, WPT, CSV nebo HTML. Z jednotlivých tras lze tvořit notes výletů, kde můžete registrovat trasu či snad počasí.

Novinky formulace 2.36: Upraven formát data a času v deníku a servisu Při vykreslování mapy se nezobrazuje ručička průběhu Kliknutím v mapu zmizí bublina V okně „Otevření trasy“ opraveno označování tras s duplicitním názvem Opraveno série tabů v Geocachingu Opraven enter v Průchozích místech, Zakázaných místech, Itineráři Opraveno nastavování přípony v „Hromadném exportu před obrázků“ Upraveno zobrazování lokální nabídky v itineráři trasy Z okna „Detail trasy“ odstraněno ID V okně „Informace o cestě“ upraveno zobrazování tabulek s tvarem a profilem trasy Desítky map aktualizovány