POHODA Start

s pohoda start
2.4 out of 5 stars (2,4 / 5)

Vydavatel: STORMWARE s.r.o.
Verze: 2018
Velikost: 71.7MB
Licence: Omezená: Demo

uloz

Bezplatná varianta účetního programu POHODA

Program v fakturaci POHODA Start je bezplatná obměna ekonomicko-informačního systému POHODA.

Umožní vám vystavovat faktury zadarmo, pohotově a v bezpečí vašeho počítače. Faktury, které vystavíte, můžete naráz vytisknout, expedovat e-mailem či exportovat před formátu PDF a ISDOC.

Vytvářet můžete rovněž faktury v cizí měně. POHODA Start vám až na jiného zajistí i efektivní správu všech důležitých obchodních kontaktů. Pokud vystavujete jen několik faktur před měsíce, nastavené limity pro pořizování záznamů vám samozřejmě postačí.

POHODU Start lze použít nejen k fakturaci. Můžete s ní běžet i v případě, že vedete daňovou evidenci či účetnictví. Vyplatí se vám, pokud faktury vystavujete jen párkrát před měsíce.

Vystavovat faktury, stejně jako pořizovat další záznamy a doklady můžete zdarma až před chvíle, dříve než překročíte povolený počet volných záznamů: 500 záznamů v účetním deníku 200 záznamů v peněžním deníku daňové evidence 200 záznamů v pracovní povinnosti skladových pohybů 100 záznamů v ostatních agendách 10 záznamů v agendách majetku a mezd 20 používání funkcí pro hromadnou práci s daty