Podnikatelský systém PROFIT

s podnikatelsky system profit
2.9 out of 5 stars (2,9 / 5)

Vydavatel: LPsoft
Verze: 2019.04
Velikost: 97.79MB
Licence: Freeware

uloz

Moderní systém pro podnikatele

Aplikace nabízí snadné vedení všech evidencí pro plátce i neplátce DPH a režim skutečných i paušálních výdajů. Režim lze provozovat v PC, z USB flash disku či v síťovém režimu (i déle než internet). Lehce lze přenášet data před Excelu či OpenOffice, expedovat doklad ve formátu PDF či importovat faktury či platby. Režim má bělostný vzezření a snadné ovládání, které jej umožňuje bez studia naráz začít používat. Poslání FREE formulace jsou k dispozici zdarma bez časových či objemových limitů.

Hlavní moduly: adresář, objednávky, fakturace, daňová evidence / účetnictví, oběživo (pokladny a účty), majetek, sklady, cesty, reporty, grafy.

Hlavní vlastnosti systému: síťový režim Client/Server (server zdarma), bezplatné aktualizace, vedení neomezeného počet firem, přehledné knihy dokladů, nastavitelné číslování dokladů (definovatelný formát čísla), rychlé vytváření nového dokladu kopií existujícího, tisk dokladů v různých jazycích (angličtina, němčina, francouzština…), tisk dokladů mimo upravitelných šablon: lze měnit se rozložení, písmo, doplnit logo, slogan, naskenovaný parafa a razítko, fakturace: přijaté i vydané, řádné i zálohové faktury, paragony, sledování úhrad, daňová evidence či účetnictví: propojení s fakturací, automatické i manuální zápisy, automaticky vedený rejstřík a ceník, pokladny a účty: neomezené množství, různé měny, propojení v daňovou evidenci i fakturaci, majetek: automatické odepisování, rovnoměrné i zrychlené odpisy, sklady: automatické propojení v fakturaci, cesty: doklad jízd a cestovní příkazy, importy faktur z e-shopů, plateb z internetového bankovnictví, elektronická evidence tržeb (EET), propočet zisku, daní a pojištění, daňová přiznání, přehledy SP a ZP (jen s licencí PLUS), fakturační, daňové, skladové či ekonomické reporty, sloupcové, koláčové i liniové grafy.