Money S3

money s
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: ano
Verze:
Velikost: 1.8MB
Licence: Omezená: Start

uloz

Systém pro vedení účetnictví

Účetní aplikace Money S3 patří mezi nejrozšířenější ekonomické systémy pro malé a přechodný firmy v České i Slovenské republice. Nabízí všechny potřebné moduly – podvojné účetnictví i daňová evidence (jednoduché účetnictví), adresář, fakturaci, sklady, objednávky, mzdy a řadu dalších doplňků, včetně homebankingu, propojení s pokladními systémy, internetovými obchody či dalšími aplikacemi v bázi XML.

Money S3  se vyznačuje hlavně jednoduchou a snadnou obsluhou v atmosféra Microsoft Windows, kterou využívá nejširší spektrum zákazníků. Naleznete mezi nimi firmy, které se zabývají nákupem a prodejem, výrobou či službami, velkoobchodní řetězce, zemědělská družstva, strojírenské firmy a samozřejmě rovněž drobné živnostníky a podnikatele. Money S3 nabízí velké počet všech obvyklých i nadstandardních funkcí, které v každém kroku usnadňují vaše podnikání. Vše s minimálními nároky v zaškolení a nasazení účetního programu v praxi.

Bezplatná formulace Money S3 Start obsahuje bez mez všechny moduly a můžete před ní opatřit libovolný počet dat v libovolně dlouhou dobu. Jen pokud překročíte limit počtu dokladů, budou tiskové sestavy opatřeny nápisem „neplatné“. Rozhodnete-li se minout v některou z vyšších licencovaných verzí, veškerá data pořízená ve verzi Start vám zůstanou zachována.