Kaspersky Anti Virus 2017

Kaspersky Anti Virus 2017
3.8 out of 5 stars (3,8 / 5)

Vydavatel: Kaspersky Lab Int.
Verze: 19
Velikost: 2.56MB
Licence: Omezená: Trial

uloz

Další často oceňovaný antivirus

Kaspersky Anti-Virus patří mezi oblíbené antivirové programy nejen pro autentický potřebu, ale i pro ochranu firemních sítí či serverů. Podporuje hodnotný kontrolu e-mailů v mnoha klientech, ochranu proti spywaru, kontrolu navštívených webových stránek a nepřetržitou ochranu vaší identity.

Chrání proti všem virům

Díky kombinaci funkcí v bázi cloudu a účinných technologií zabezpečení spuštěných v vašem počítači zajišťuje appko Kaspersky Anti-Virus 2017 nezbytné zabezpečení mimo dnešními hrozbami.

Detekuje nové, vznikající i ještě další neznámé hrozby

Aplikace Kaspersky Security Network fungující v bázi cloudu shromažďuje data od miliónů uživatelských systémů z plného světa. Tím vám pomáhá zajistit ochranu mimo nejnovějšími viry a útoky malwaru. Přiléhavý hrozby jsou sledovány a analyzovány v reálném čase a nebezpečným akcím se úplně zabrání, dříve než mohou napáchat jakékoli škody.

Rozezná podezřelé webové a phishingové stránky

Pokročilé technologie ochrany proti phishingu aktivně detekují podvodné lokace URL a před využití informací v reálném čase získaných z cloudu tak pomáhají zajistit, že se nestanete obětí podvodu a neodhalíte své drahocenné údaje phishingovým webům. Konflikt URL Advisor kromě toho označí všechny odkazy v webové stránky barevně rozlišenými štítky a napoví vám tak, jakou formát risk dědictví a příslušné stránky představují.

Zabrání malwaru ve zneužití zranitelných míst ve vašem počítači

Pokud má váš počítač v aplikacích či systému slabá místa, která nebyla aktualizována nejnovějšími opravami, mohli by je využít počítačoví zločinci či malware. Až na skenování slabých míst appko Kaspersky Anti-Virus 2017 kromě toho analyzuje a řídí akce programů, které mají slabá místa – tak nezpůsobí žádné škody. Novinky a vylepšení ve verzi 2017:
Byly přidány výukové vyučování pro základní součásti aplikace, které jsou dostupné v hlavním okně. Byl vylepšen režim upgradu appko v pozadí. V upgradu již nemusíte zas přijímat podmínky licenční smlouvy s koncovým uživatelem, pokud nedošlo ke změně těchto podmínek. Byla vylepšena člen Mail Anti-Virus. Výchozí formát heuristické esej byla zvýšena v střední.