Gom Audio

gom audio
3.3 out of 5 stars (3,3 / 5)

Vydavatel: Gretech Corp.
Verze: 2.2.23.0
Velikost: 10.9MB
Licence: Freeware
   

uloz

Kvalitní audio přehrávač s řadou funkcí a moderním vzhledem

GOM Audio je globální audio přehrávač s působivým vzhledem a uživatelsky přívětivým prostředím, které vám umožní lehce přehrávat hudbu, jednoduše táhnout seznamy skladeb či zlepšit přehrávání použitím pokročilých zvukových nástrojů.

Přehrávač podporuje běžné zvukové formáty jako MP3, WAV, OGG, WMA, MID či M4A, ale rovněž zvládne přehrát audio CD či internetová rádia. S pomocí appko můžete upravit vaše skladby před různých seznamů, které budou přístupné pod několika záložkami v hlavním okně. Pak GOM Audio umožňuje vyrobit si svůj playlist soubory ve formátech M3U, ASX, M3U8 či PLS formát.

Integrovaný 10-pásmový ekvalizér v přehrávači vám pomůže zlepšit zážitek z poslechu vaší oblíbené hudby. Přehrávač pak umožňuje poslech vybraných rozhlasových stanic různých žánrů z plného světa, ale je samozřejmě možné doplnit i vaše oblíbené stanice.

Gom Audio nabízí řadu možností úprav vzhledu či funkcí mimo vašich představ. Přehrávač můžete mít například stále v ruce, pokud si v něm nastavíte možnost, aby byl stále přítomen nahoře. Pak můžete přehrávač jednoduše ovládat nastavenými klávesovými zkratkami. Gom Audio nabízí dobré služby až náročnějším uživatelům, tak i těm minus zkušeným, kteří díky přivětivému uživatelskému rozhraní mohou tenhle přehrávač lehce ovládat a použít všechny jeho funkce.