Exportizer Pro

s exportizer pro
3.8 out of 5 stars (3,8 / 5)

Vydavatel: vitaliy levchenko software
Verze: 8.1.5
Velikost: 4.8MB
Licence: Omezená: Shareware 15dní
   

uloz

Export databází do schránky nebo do souboru

Exportizer Pro je nástroj sloužící k exportům databází. Umožňuje exportovat data před databáze, souboru, schránky či tiskárny. Exportizer Pro funguje před používání knihovny ADO či databázového enginu BDE. Umí otvírat ODBC zdroje dat, jako jsou soubory ve formátech DB, DBF, MDB, ACCDB, XLS, XLSM, XLSB, GDB, IB, FDB, HTML, UDL, DBC, TXT, CSV a databáze specifikované řetězci přidání ADO. Data mohou být exportována před několika formátů, jako je TXT, CSV, XLS, RTF, XML, HTML, DBF, INSERT a před jakýchkoli relačních databází, které podporují ADO či BDE.

Program umí exportovat všechny tabulky z databáze či odebrat si jen některé. Exportizer Pro dokáže automaticky detekovat nejznámější typy obrázků (JPG, PNG, GIF, BMP, ICO) v BLOB polích a exportovat je například před HTML.

Funkce: otevírání tabulek z vícetabulkových databázových souborů ve formátech XLS, XLSX, XLSM, XLSB, MDB, ACCDB, HTML, GDB, IB, FDB či UDL, export ze všech souborů z určité složky či z vícetabulkového zdroje dat, export dat pro excel, vytváření a provádění SQL dotazů déle než větší měrou tabulek a další