Avast Premium Security 2019

Avast Premium Security 2019
3.3 out of 5 stars (3,3 / 5)

Vydavatel: AVAST Software s.r.o.
Verze: 2019
Velikost: 227.6kB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Komplexní ochrana počítače

Avast Premium Security je profesionální appko pro dokonalou a globální ochranu počítače a dat mimo viry, malwarem, ransomwarem, spywarem, rootkity a phishingovými útoky. Technologie behaviorální esej monitoruje podezřelé postava softwaru běžícího v počítači a v reálném čase dokáže vypátrat neznámé vzorky ransomware. V případě podezřelého postava testovaného kódu hrozbu izoluje ve virové truhle. Služba CyberCapture pak izoluje neznámé soubory, analyzuje je v cloudu a brání jejich škodlivému chování. Avast Premier nabízí rovněž celkový test, jenž prověří komplexně všechny přiléhavý hrozby.

Inspektor Wi-Fi sítí automaticky skenuje autentický sítě uživatelů a vyhledává v nich přiléhavý slabiny, mezi něž patří zranitelnost routeru, nedostatečně silná hesla a kompromitované internetové přidání (tzv. DNS hijack). V případě detekování zranitelnosti Inspektor Wi-Fi uživateli pomůže v řešení zjištěných potíží.

Avast Premium Security přináší rovněž ochranu mimo falešnými webovými stránkami, kterou zajišťuje poslání Ověřené weby. Ta uživatele chrání mimo stránkami, jež sbírají nejrůznější přihlašovací údaje, včetně přístupových klíčů k internetovému bankovnictví. Nálepka citlivých dat brání spywaru v prohledávání a odcizení vašich důležitých údajů, jako jsou medicinální záznamy, daňová přiznání, či jiné individuální dokumenty.

Komplexní bezpečnostní balík od Avastu obsahuje integrovaný Firewall, jenž je jedním ze základních bezpečnostních kamenů ochrany počítače. Tenhle pokročilý firewall bedlivě sleduje a řídí příchozí a odchozí datové přenosy. Nálepka proti ransomwaru pak blokuje nedůvěryhodné aplikace, které by mohly změnit, oddělat či zakódovat vaše individuální kopie a soubory. Samota zajistí nálepka webové kamery, jenž vás ochrání mimo případným špehováním pomocí webkamery integrované v notebooku či připojené k počítači.

Avast Premium Security přináší širokou paletu užitečných funkcí, doplňujících ochranu mimo zákeřnými kódy. Patří mezi ně Aktualizace aplikací, která vás upozorní v nové formulace programů nainstalovaných v počítači a provede jejich automatickou aktualizaci. Uživatel se tak nemusí o nula starat. Služba Passwords pak přináší ochranu všech vašich hesel a čísel platebních karet pomocí jednoho spolehlivého hesla. Passwords vám pomůže i s vytvořením nových silných hesel pro bezpečné přihlašování k nejrůznějším službám. Avast Passwords před vás rovněž automaticky vyplní přihlašovací formuláře v webových stránkách a v nákupech vyplní čísla uložených kreditních karet.

Funkce Čištění webových prohlížečů zbaví váš browser nepotřebných doplňků, panelů nástrojů a ostatních rozšíření. Avast Premium Security obsahuje rovněž prospěšný režim Nerušit. Tenhle zastaví zobrazování nejrůznějších avízo v hra her, sledování videí či spuštění prezentací v kobkou obrazovku.

Funkce Skartovač dat se postará o důkladné odstranění souborů, které již nepotřebujete a nechcete, aby se dostaly před rukou někomu cizímu. Skartovač dat oceníte například v situaci, kdy váš počítač někomu půjčujete či prodáváte.

Avast Premium Security obsahuje konflikt pro webové prohlížeče, jenž před vás porovná hodnoty hledaného zboží a seřadí nabídky jednotlivých e-shopů.

Pokud je váš počítač již natolik infikovaný, že nejde spustit, pak vám pomůže poslání pro tvorbu záchranného disku. Ta umožňuje vytvoření bitové padělek záchranného disku v CD či USB médium.

Díky účtu Avast budete mít správu všech vašich aparát chráněných Avastem přehledně v jednom místě. Faktura Avast umožňuje chytrou správu vašich licencí či zjišťování polohy vašich mobilních zařízení.