Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus
2.3 out of 5 stars (2,3 / 5)

Vydavatel: AVAST Software s.r.o.
Verze: 2019
Velikost: 224kB
Licence: Freeware

Avast Free Antivirus

Bezplatný antivirový program s novými funkcemi

 Avast Free Antivirus je oblíbený antivir, stanovený pro autentický a nekomerční použití. Pro komerční využití Avast Antivirus zakoupíte zde. Uživatele chrání mimo viry, malwarem, ransomwarem, spywarem, rootkity a phishingovými útoky. Technologie behaviorální esej monitoruje podezřelé postava softwaru běžícího v počítači a v reálném čase dokáže vypátrat neznámé vzorky ransomware. V případě podezřelého postava testovaného kódu hrozbu izoluje ve virové truhle. Služba CyberCapture pak izoluje neznámé soubory, analyzuje je v cloudu a brání jejich škodlivému chování. Avast Free Antivirus nabízí rovněž celkový test, jenž prověří komplexně všechny přiléhavý hrozby.
Inspektor Wi-Fi sítí automaticky skenuje autentický sítě uživatelů a vyhledává v nich přiléhavý slabiny, mezi něž patří zranitelnost routeru, nedostatečně silná hesla a kompromitované internetové přidání (tzv. DNS hijack). V případě detekování zranitelnosti Inspektor Wi-Fi uživateli pomůže v řešení zjištěných potíží.

Avast Free Antivirus nabízí širokou paletu užitečných funkcí, doplňujících ochranu mimo zákeřnými kódy. Patří mezi ně Aktualizace aplikací, hlídající nové formulace programů nainstalovaných v počítači a provádějící jejich aktualizaci. Služba Passwords pak přináší ochranu všech vašich hesel a čísel platebních karet pomocí jednoho spolehlivého hesla. Passwords vám pomůže i s vytvořením nových silných hesel pro bezpečné přihlašování k nejrůznějším službám. Avast Passwords před vás rovněž automaticky vyplní přihlašovací formuláře v webových stránkách a v nákupech vyplní čísla uložených kreditních karet.

Funkce Čištění webových prohlížečů zbaví váš browser nepotřebných doplňků, panelů nástrojů a ostatních rozšíření. Avast Free Antivirus obsahuje rovněž prospěšný režim Nerušit. Tenhle zastaví zobrazování nejrůznějších avízo v hra her, sledování videí či spuštění prezentací v kobkou obrazovku.

Avast Free Antivirus nabízí svůj doplňky pro internetové prohlížeče. Člověk má před účel zesílení jistotě v prohlížení webového obsahu informováním o důvěryhodnosti webových stránek. Druhý konflikt pro webové prohlížeče před vás porovná hodnoty hledaného zboží a seřadí nabídky jednotlivých e-shopů.

Pokud je váš počítač již natolik infikovaný, že nejde spustit, pak vám pomůže poslání pro tvorbu záchranného disku. Ta umožňuje vytvoření bitové padělek záchranného disku v CD či USB médium.

Avast Antivirus pro komerční využití.