ATF All Ten Fingers ATF

s atf all ten fingers
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Vydavatel: swx
Verze: 8.8
Velikost: 3.34MB
Licence: Omezená: Demo

uloz

Psaní všemi deseti

Program All Ten Fingers Vás lehce naučí napsat všemi deseti pohotově a přesně. Vychází z odborných dlouholetých znalostí list v psacích strojích. Byl vytvořen ve spolupráci s autorkou učebnice Technika správy a je již řadu cesta lodí doporučován v metodice MŠMT pro výuku list všemi deseti.

Program usnadňuje výuku vyučujícím a umožňuje úplnou kontrolu práce studentů s možností individuálního přístupu ke každému z nich. Studenti se naučí napsat mimo tištěné předlohy, mimo obrazovky i mimo diktátu. Nácvik textů lze kdykoli přerušit, odebrat si k nácviku jen určité lekce, opakovat je či se navrátit k dřívějším lekcím. Je také možné vyvolit list v časovém limitu či nácvik ze slov napsaných špatně v předchozím textu. Aplikace pořád hodnotí a zaznamenává rychlost a přesnost psaní, chybné a pomalé znaky.

Umožňují výuku v následujících klávesnicích (psaní německého a anglického textu je vhodným doplňkem i v výuce v klávesnici české):

1) Česká – qwertz
2) Česká – qwerty
3) Anglická
4) Německá

Program iATF je plnou verzí aplikace ATF doplněnou o stahování RSS článků z internetu. Výsledkem je nekonečné počet aktuálních textů pro list všemi deseti.