Ashampoo 3D CAD Architecture

s ashampoo d cad architecture
3.8 out of 5 stars (3,8 / 5)

Vydavatel: ashampoo GmbH & Co. KG
Verze: 7
Velikost: 1.31GB
Licence: Omezená: Trial

uloz

Pokročilé vytváření vlastních 2D a 3D návrhů staveb

Ashampoo 3D CAD Architecture umožňuje detailní plánování a navrhování vnitřních i venkovních stavebních projektů pomocí počítače. Vestavěný program asistent vás provede v tvorbě vlastního návrhu od začátku před konce. I minus zkušení uživatelé se budou mít milost jako v s tématicky strukturovaným uživatelským rozhraním.

Program nabízí všechny běžné nástroje pro tvorbu výkresové dokumentace ve 2D a 3D zobrazení. Místnosti můžete individuálně přizpůsobit se pomocí integrovaného katalogu objektů, jenž nabízí nepřeberné počet dveří, oken, balkonů, hygienického nářadí či elektrických spotřebičů.

Hotové stavby jsou vizualizované pomocí virtuální prohlídky. Integrované lampa a stín simulace dávají ještě další realističtější podívání vašim návrhům. Pokud se chystáte v budování svého vlastního domu či jen dát do pořádku zahradu, 3D Ashampoo CAD Architecture 5 je ideálním nástrojem pro vás.

Hlavní vlastnosti Ashampoo 3D CAD Architecture: Krok před krokem asistent projektu 2D, 3D a průřez zobrazení Inteligentní stavební pomůcky Integrovaný stavbař střech, schodišť a venkovního atmosféra Realistické simulace světla a stínu Rozsáhlý rejstřík objektů Působivé výplně a textury