Ares

ares galaxy
2.4 out of 5 stars (2,4 / 5)

Vydavatel: aresgalaxy
Verze: 2.4.9
Velikost: 5.39MB
Licence: Freeware

uloz

Další pomocník pro sdílení souborů v sítích P2P

Ares je free open source appko pro sdílení obrázků, filmů, audia, softwaru atd.

Nyní již nebude obtížné lehce sdílet a stahovat soubory. V středový síti Ares jako uživatel virtuální komunity můžete vyhledávat a stahovat různé soubory sdílené jinými uživateli. V programu Ares lze rovněž navštěvovat různé chat místnosti či si vyrobit svou a chytit nové přátele.

Hlavní poslání a vlastnosti: Rychlý vícezdrojový download – v stahování je využito větší měrou zdrojů a celkový ansámbl je tak v větších rychlostech stahován v částech. Přehledná série (knih) downloadů – vše co stáhnete se vám přehledně rozdělí mimo toho co stahujete. Integrovaný Audio/Video přehrávač – pomocí přehrávače se můžete podívat v mínění toho, co již jste stáhli a eventuálně můžete stahování skončit pokud to nebude přímo co hledáte. Chat místnosti – série místností, kde si můžete přeložit o to, co sháníte apod.

Celkově je appko hodně jednoduchá v obsluhu a nevyžaduje prakticky žádné nastavování. Jediné co je snad zadat je přezdívka, sdílené soubory a popřípadě jinou cestu, kam se budou stahované soubory ukládat. Přítomnost češtiny pak práci ještě další větší měrou zjednoduší. Z Ares by se tak mohla stát vhodná eventualita místo známých variací programu DC++.