AdmWin DE

AdmWin DE
3.9 out of 5 stars (3,9 / 5)

Vydavatel: AdmWin
Verze: 2.94
Velikost: 8.34MB
Licence: Omezená: Start

uloz

Fakturace, zásoby, EET, zakázky, mzdy a účetnictví

AdmWin StartVerze jsou účetní programy zdarma. Obsahují všechny poslání a evidence, jako plná verze: daňová evidence či podvojné účetnictví provázané v faktury a účtenky, z DPH v dokladech se vytváří průběžný naděje o odvodu DPH s přiznáním k DPH elektronicky a kontrolním hlášením, fakturace přímo ze skladu či zakázek či dodacích listů volitelně s EET, příkazy k úhradě i pro homebanking, upomínky, penále, automatický doklad DPH v režimu přenesené daňové povinnosti, skladová evidence s pokladním systémem (prodej před hotové) – účtenky s EET, objednávky, nabídky, poptávky, čárové kódy, evidence zakázek pro servisy a stavební firmy, plánování zakázek a spotřeby (materiálu i práce) v ně mimo rozpisu požadavků a vystavení objednávek v skladem podlimitní či nepokryté požadavky, dlouhodobý majetek, odpisy, evidence oprav, zhodnocení, rezervy, ceniny, rejstřík firem s kontakty pro doklad před dokladů a nabízenými produkty k vyhodnocení nejvýhodnějšího dodavatele či solidnosti či prodejnosti odběratelům, mzdy s výpočty mimo aktuálně platné legislativy a tisky všech tiskopisů, včetně výstupu v XML pro e-Podání, v ČSSZ i ostatní tiskopisy a doklad pro další instituce, doklad jízd, doklad dopisování a hodně dalších pro urychlení a zadávání dokladů.

Bohatá interní dokumentace je naráz přístupná ke zpracovávané úloze. Ze všech evidencí je existující vystoupení před xls. Všechny doklady (faktury, zakázkové listy, dodací listy, objednávky, nabídky, poptávky, prodejky) lze obstarat si logem, popřípadě razítkem s podpisem pro vystoupení před PDF a odeslání emailem.

Podpora opatření souladu s GDPR – sledování účelů zpracování osobních údajů blízko jednotlivých osob s možností hromadných analýz a výmazů těch, v které již nejsou doklady ani jiné účely, tisk souhlasu, vedení přístupu, logování přístupů, exportů dat a tisků.

AdmWin StartVerze umožňuje uložení až 200 záznamů v součtu dokladů v deníku, faktur, skladových pohybů a mezd. Pořízením plné formulace lze v zapsaných datech pokračovat dále.

K dispozici je i síťová verze, víceuživatelská (pro účtování větší měrou firem) a nástavba pro autoservisy. Appko umožňuje přímé propojení v internetový obchod ShopHouse.

Rozlišení verzí PU – s účetnictvím (podvojné) DE – s daňovou evidencí

Verze 2.94 je mimo legislativy pro léto 2018 i 2019. Můžete v ní zpracovat naplněný léto 2018 a volně pokračovat i v roce 2019.