WebSite X5 EVO

website evolution
2 out of 5 stars (2 / 5)

Vydavatel: Incomedia s.r.l.
Verze: 17
Velikost: 130.32MB
Licence: Omezená: Demo

uloz

Jednoduchý nástroj pro snadnou tvorbu www stránek

WebSite X5 je program, jenž vám pomocí 5 jednoduchých kroků umožní vyrobit kvalitně vypadající webovou stránku bez vědomosti jakéhokoli programovacího jazyka. Aplikace disponuje množstvím předpřipravených šablon celých stránek. V programu najdete i grafický nakladatel v editovaní součástí webu. Skóre práce je možné nahrát v server pomocí FTP či položit stránku v robustní disk. Webová vlastnost je vytvořená ve standardech XHTML, CSS a taktéž je kompatibilní pro zobrazení v mobilních zařízeních.

WebSite X5 je člověk z nejjednodušších nástrojů pro rychlou a snadnou tvorbu www stránek v trhu. Zkuste si demo verzi a sami se přesvědčíte, že vyrobit pěkné stránky již není jen ani jeden problém.

Hlavní vlastnosti: nepotřebujete žádné programátorské znalosti, můžete použít větší měrou dříve než 1500 připravených šablon, můžete tvořit neomezené počet webových stránek, předpřipravené formuláře e-shopu, s podporou plateb platebními kartami či PayPal on-line systémem, emailové formuláře, možnost RSS, heslem chráněné oblasti, eventualita tvorby vícejazyčných webů, jednoduché vkládání textů, obrázků, videa, zvuku, XHTML kódy optimalizovány pro vyhledávače.