Moto assistant

Moto assistant náhled pro download
4 out of 5 stars (4 / 5)

Vydavatel: Jan Čapek
Verze: 1.5.8
Velikost: 5.21MB
Licence: Freeware

uloz

Asistent pro váš vůz

Aplikace Moto assistant slouží primárně k evidenci spotřeby motorového vozidla (automobilu, motocyklu…) a ke sledování nákladů v jeho provoz. Podmínkou je zadávat nezbytné údaje o čerpání pohonných hmot – tzn. Cenu, počet načerpaných PHM, situace tachometru a datum čerpání.

Moto assistant umožňuje rovněž doklad a sledování veškerých ostatních důležitých událostí (jako jsou opravy, pravidelné údržby – např. Výměna oleje, atd.). V blížící se lhůta údržby vás dokáže aplikace včas upozornit, i si sami můžete vyvolit předstih, v jakém budete upozorněni.

Pokud si přejete data zpracovávat dál v jiné aplikaci, nabízí Moto assistant export dat před povšechně nejpoužívanějších formátů, jakými jsou Excel, CSV ,TXT, HTML . Pro snadnější naděje aplikace disponuje rovněž možností vytváření statistik a grafů. Tisk je samozřejmostí. Nedílnou součástí programu je rovněž řízení všech výdajů a příjmů. Ty máte eventualita nejen zadávat, ale rovněž třídit před libovolně definovatelných kategorií. Z těchto dat pak Moto assistant umí počítat saldo a – samozřejmě – vyrobit grafy. Pro další zpracování dat je zas k dispozici export.

Nezbytnou součástí každé takovéto appko je bez pochyby doklad jízd. Tu není nutné vyplňovat, avšak s jeho pomocí získáte o provoze vozidla bezvadný přehled.

Časem se jakékoliv údaje nahromadí a stávají se nepřehlednými. S tím programem se vám to nicméně nemůže stát 🙂 Proč? U všech důležitých údajů totiž naleznete možnosti řazení, cezení a/nebo vyhledávání. Tím je pro uživatele zajištěn prakticky bezvadný přehled.

Vedete si již záznamy v nějaké jiné aplikaci? Nechce se vám je zas přepisovat? Nevadí, pokud tato appko umožňuje vyexportovat data před formátu CSV. Moto assistant totiž umí data nejen exportovat, ale rovněž importovat, a to nyní z nejrozšířenějšího formátu CSV.

S pomocí programu Moto assistant budete mít všechny údaje organizované v jednom místě, to vše s možností jednoduše kdykoliv cokoliv filtrovat/vyhledat, vyexportovat, změnit. Díky přehlednosti a jednoduchosti by práce s programem neměla být problém ani pro osoby se základními znalostmi počítačů.