360 Total Security

total security essential
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: Qihu 360 Software C0. Limited
Verze: 10.6.0.1256
Velikost: 81.8MB
Licence: Freeware
   

uloz

Antivirová ochrana a optimalizace počítače

360 Total Security je bezpečnostní software, jenž ve své výbavě zahrnuje antivirový skener a nástroje pro čištění a optimalizaci systému. V prvním spuštění programu proběhne analýza, která identifikuje slabá místa. Následuje antivirová vedení ve třech režimech (úplná, rychlá, vlastní), pomocí níž získáte oznámení ohledně zjištěných hrozeb. V případě, že budete přesvědčeni o důvěryhodnosti některých nalezených položek, lze je narýsovat jako bezpečné. V opačném případě budou detekované soubory přesunuty před karantény. 

Další důležitou součástí tohoto silného programu je vyhledání zastaralých souborů před účelem uvolnění místa v disku a zesílení výkonu počítače. Stejně tak nechybí eventualita si prozkoumat appko nastavené k samočinnému spuštění v spuštění Windows. Můžete si rovněž procházet naplánované úlohy či systémové služby a narýsovat některé z nich jako zbytečné.

Základní schopnosti 360 Total Security: důkladná antivirová vedení počítače, zesílení rychlosti načítání systému, vyčištění disku od zastaralých a zbytečných souborů, dozor počítače mimo malwarem, phishingem a backdoorem.