ZK Skladové hospodářství Mini

s zk skladove hospodarstvi mini
2.9 out of 5 stars (2,9 / 5)

Vydavatel: zksoft
Verze: 2.62
Velikost: 6.39MB
Licence: Omezená: Shareware
   

uloz

Skladová evidence bez fakturace

Program ZK SKLAD MINI je odlehčenou formulace programu ZK SKLAD SQL. Primárně je určen k vedení skladové evidence a oproti plné verzi postrádá moduly fakturace, kontrakty a objednávky, zakázky a evidenci došlé pošty.

Umožňuje tvořit výdejky a příjemky zboží, přičemž je zachována veškerá robustnost a variabilita plné formulace ZK Skladu. Vzhledem ke své variabilitě může být použit pro velko i maloobchodní prodej.

Je postaven v oblíbený databázi SQLite, ke které se připojuje pomocí ODBC. Základní výhodou tohoto řešení je snadná instalace, přenositelnost dat a plnohodnotný názor déle než SQL jazyk. Svým zaměřením je přijatelný pro firmy se středním objemem zpracovávaných dat a přístupem z menšího počtu počítačů.

Pro větší objemy dat a názor z větší měrou stanic je určeno funkčně totožné řešení ve verzi klient-server s podporou MS SQL databází.

Silným nástrojem jsou úplně konfigurovatelné tiskové výstupy a uživatelské reporty. Tisky je možné přesměrovat v lokální i síťové tiskárny, podporovány jsou tři typy tisků – textové, RTF a HTM formy. Aplikace je možné použít i pro práci v síti.