Waypoints

s waypoints
4 out of 5 stars (4 / 5)

Vydavatel: Djordje Zurovac
Verze: 1.2
Velikost: 396.52kB
Licence: Freeware

uloz

Správa waypointů pro GPS přístroje Garmin

Aplikace Waypoints umožňuje uživatelům GPS přístrojů Garmin správu GPX souborů obsahujících waypointy. Aplikace sloučí libovolný počet těchto souborů před jednoho, jenž obsahuje všechny požadované waypointy.

Kromě toho lze z atmosféra appko spustit appce MapSource pohromadě s vytvořeným souborem, a tak v ní popsat všechny waypointy obsažené v souboru.

S ohledem v geocaching jsou transformovány symboly geocache mimo www.geocaching.com v symboly požívané appkou MapSource, respektive GPS přístroji Garmin.

Samotná appko Waypoints je napsána v programovém jazyce Java, a proto, až na stažení appko je nutné, aby v počítači uživatele bylo funkční tzv. Runtime atmosféra Java – JRE.

Použití appko je přímočaré a intuitivní. Appce lze provozovat v jazyce anglickém, českém či chorvatském.

Od formulace 1.1 je zapotřebí sevřít ansámbl s uživatelskými symboly geocache. Postup přináležitost nových symbolů před appko MapSource a GPS přístroje je uveden v stránkách autora.

Verze 1.2 přináší podporu partnerství s appkou Gamin Base Camp, eventualita ověření nové formulace a doplňuje funkčnost až v konečný Windows 10.