Waterfox

waterfox
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: Mozilla.org
Verze: 2019.10
Velikost: 72.57MB
Licence: GNUGPL
   

uloz

Webový prohlížeč pro 64-bitové operační systémy

Waterfox je 64-bitová formulace populárního internetového prohlížeče Mozilla Firefox. Vývojáři upravili zdrojový kód prohlížeče Mozilla Firefox speciálně pro 64-bitové operační systémy Windows, z důvodu zesílení rychlosti a stability prohlížeče v těchto OS.

Po instalaci Waterfoxu a jeho prvním otevření zjistíme, že přebírá z Firefoxu všechna naše individuální data a záložky. Pokud jde o vzezření a doplňky, Waterfox ve porovnání s konečný verzí Firefoxu nezklame. Jedním z hlavních odlišovacích prvků je modře laděný layout místo oranžového, jenž známe z Firefoxu. Či disponuje Waterfox stejnými či podobnými funkcemi, jako jeho sesterský prohlížeč, včetně různých nastavitelných funkcí a možností. Rozšíření a doplňky, které používáme ve Firefoxu, fungují ve Waterfoxu také, a to i v případě doplňků Microsoft Office a Silverlight. Waterfox je rovněž standardně updatován.

Pokud používáte 64-bitový operační režim Windows a máte rádi prohlížeč Mozilla Firefox, zkuste Waterfox, samozřejmě nebudete zklamáni.