TED Notepad Final

s ted notepad
2.5 out of 5 stars (2,5 / 5)

Vydavatel: Juraj Simlovic
Verze: 6.2.1
Velikost: 177.19kB
Licence: Freeware

uloz

Kvalitní náhrada Notepadu a textový editor plný funkcí

Rychlý textový editor, vyrobený v Čechách je hodnotný náhradou standardního Notepadu. Zahrnuje hodně dalších inovativních funkcí, spoustu horkých kláves a pomocníků pro pokročilé list textu, tvorbu skriptů a HTML stránek.

Obsahuje devět klipboardů, žádné mez velikosti zpracovávaného souboru, možnost hyperlinků, dvě inovativní vyhledávání textu, doplňování slov mimo aktuálního souboru, rozsáhlé statistiky o napsaném textu. Zvládá ANSI, UNICODE i UTF-8 soubory a rovněž UNIX soubory. Nechybí ani nabídka oblíbených souborů a naposled otevřených souborů.

Pokročilé textové poslání zahrnují indentaci, nahrazování znaků, doplňování řádků, třídění řádků, hledání a počet duplikátních řádků, nepřetržitý zalamování řádků a jejich zpětné spojování. Obsahuje i plnou podporu uživatelsky napsaných textových filtrů, kde si můžete naprogramovat svoje svůj textové funkce.

Editor je kromě toho fakticky jen textový. Umí si zapamatovat pozici okna, umí se schovat jako system tray ikona či přetrvat „on top“ a hodně dalších nastavení.
Zatím nepodporuje český překlad. V překladu se nicméně již pracuje.