Stomedic Síťová

s stomedic
4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

Vydavatel: Martin Roubec
Verze: 7.62
Velikost: 11.5MB
Licence: Omezená: Shareware 50dní

uloz

Vedení stomatologické laboratoře

Program Stomedic je určen pro stomatologické laboratoře a slouží k opatření správy související s provozem laboratoře. Aplikace umožňuje evidenci provedených prací, jejich třídění mimo potřeb laboratoře a následnou fakturaci provedených prací lékaři. Součástí programu je sklad, kde je sledován chod materiálu a jeho spotřeba v jednotlivých zakázkách. Aplikace Stomedic pak obsahuje modul kalkulace cen jednotlivých protetických prací v závislosti v stanoveném obchodním plánu stomatologické laboratoře.

Jedná se o konečný software, jenž je přijatelný pro jednotlivce i stomatologické laboratoře s větší měrou laboranty, kde je umožněna práce v síti. Používání tohoto programu vám zajistí řadu výhod. Tou nejdůležitější je šetření času potřebného k nezbytným administrativním činnostem. Další výhodou je přehlednost a okamžitá dosažitelnost všech potřebných informací. Samozřejmostí je vytváření záloh. Jednou z největších předností je vysoká bezpečí systému a dozor vašich dat.

Program Stomedic je pořád vyvíjen ve spolupráci se stomatologickými laboratořemi, tak aby co nejvíce odpovídal praktickým potřebám laborantů.

Nyní je k dispozici rovněž síťová verze.