Skype

Skype
2.3 out of 5 stars (2,3 / 5)

Vydavatel: Skype Technologies S.A.
Verze: 8.54.0.91
Velikost: 65.84MB
Licence: Freeware
   

uloz

Telefonování po internetu, které funguje.

ZDARMA 60 minut měsíčně déle než Skype v mobil i pevnou linku s Office 365!

Skype je bezvadný nástroj pro telefonování v internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho počítače v druhý a potřebujete kromě toho jen internetové připojení, mikrofon a sluchátka (reproduktory).

Většina jeho konkurentů vyžaduje hodně složitého nastavování a konec konců stejně neprojde déle než váš firewall či NAT. Skype stačí jen nainstalovat, odebrat si si přezdívku a telefonovat.

Navíc je Skype posunut větší měrou před místo Instant Messengerů a můžete tak vyhledávat v seznamu registrovaných uživatelů, tvořit si rejstřík přátel a kromě toho přímo z programu i klasicky chatovat s uživateli bez mikrofonu. Jedině bez problémů funguje rovněž konferenční hovor, jenž pracuje stejně svižně jako elementární hovor.

Co se kvality zvuku týče, tak je srovnatelná s prostým GSM telefonem.

Hlavní poslání a vlastnosti: přidání kontaktů uživatelů programu Skype a lidí, kterým voláte déle než SkypeOut, dovoz kontaktů, zobrazení kontaktů z appko Outlook, prostý chatování a používání smajlíků, skupinový chat, videohovory a konferenční hovory, přenášení souborů, eventualita individuálního nastavení profilu a asimilace programu Skype, sdílení obrazovky.