Remote Administrator Control Client Freeware

s remote administrator control
2.8 out of 5 stars (2,8 / 5)

Vydavatel: PCNetSoftware
Verze: 5.0.2.2
Velikost: 4.64MB
Licence: Omezená: Shareware 30dní

uloz

Vzdálené ovládání a správa počítačů i bez veřejné IP

S produktem RAC (Remote Administrator Control) můžete plnohodnotně běžet v vzdáleném počítači s operačním systémem Windows, jako byste pracovali v lokálním počítači.

Můžete se rovněž přidat v počítače bez veřejné či pevné IP lokace pomocí VPC (Virtual Private Connection).

Produkt RAC se skládá z: RAC Client (freeware)

Klient zobrazuje veškerou činnost, která se děje v vzdáleném počítači, dávný počítač můžete úplně ovládat klávesnicí a myší či jen sledovat. Pro ovládání vzdáleného počítače jsou k dispozici zobrazovací módy celá obrazovka, 15-200% zobrazení. V ovládání veškerou činnost, kterou provádíte v vzdáleném počítači, si můžete nahrávat před videosouborů. Pomocí klienta se můžete přidat k několika vzdáleným počítačům souběžně. Přenášení dat mezi klientem a serverem je bezpečný, jsou šifrovány všechny datové rámce. Používání RAC Client je zdarma (freeware). RAC Server (shareware)

Server běží v vzdáleném počítači, kde vyčkává v postulát od klienta. K serveru se může přidat větší měrou uživatelů. Server může běžet jako služba systému pod Windows pro eventualita vzdáleného přihlašování před systému. RAC Server je shareware, úplně funkční verzi můžete podrobit zkoušce v 30 každodenní pokusný doby. V konec pokusný doby, můžete zdarma využívat službu přesměrování, VPC a HTTP tunel server s možností tunelování TCP či UDP portů.

Podporované vzdálené služby: Plné ovládání či jen prohlížení Přenos souborů Příkazový řádek Ovládání procesů Nahrávání Chat Zaslání zprávy Vypnutí počítače Zapínání počítače funkcí WOL (Wake on LAN) Ovládání počítače bez veřejné či pevné IP lokace pomocí VPC Přesměrování Connection) Vzdálená přináležitost a odinstalace RAC serveru HTTP tunel Nástroje

Více se dozvíte v stránkách výrobce.