Radio Profesional

s radio profesional
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: HITRADIO
Verze: build30
Velikost: 44.23MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Hudební odbavovací systém

Odbavovací režim pro kompletní řízení, správu a odbavení provozu radiové stanice. Rozvíjení začal v roce 1997 a stále se v systému pracuje. Hlavním účelem systému původně bylo plynulé promixování skladeb, ale dnes je to balík několika rozsáhlých aplikací, kde základní jednotkou je ON-AIR modul, jenž odbavuje pořad přímo mimo pokynů z režie, od moderátora, či z samočinného režimu.

Systém obsahuje moduly, jako Režie, AirCheck, DB, Time synchronizator a další. Pomocí PlayList Designeru lehce naplánujete vysílání. Své používání nalezne všude tam, kde je nutné plynule provozovat veřejnou zvukovou produkci (rádia, internetová rádia, obchody, haly, čerpací stanice apod.).

Více informací se dozvíte v stránkách výrobce.

Změny a novinky formulace 8: ONAIR: Revoluční technologie playerů ONAIR: Přidáno několik bezpečnostních funkcí playerů ONAIR: Přidáno přednačítání hudby mimo mixem + jejich otestování RDS: Plná možnost WebRDS, StreamRDS a Phobos RDS ONAIR: Kompletní redesign ONAIR: Přidány analogové/digitální hodiny před panelu ONAIR: Optimalizováno pro internetová rádia Plná možnost reportů pro OSA, Intergram a pro slovenskou SOZA
Kontrola odehraných interpretů a skladeb (ochrana proti opakování)