Pinnacle Studio

pinnacle studio
2.9 out of 5 stars (2,9 / 5)

Vydavatel: Corel Corporation
Verze: 23
Velikost: 3.6MB
Licence: Omezená: Shareware 30dní

uloz

Skvělý nástroj pro práci s domácím videem

Pinnacle Studio je globální nástroj pro střih domácího videa. Jedná se o ucelený balík funkcí, jenž vás provede plným procesem přípravy vašich videonahrávek od stažení z kamery, déle než střih a pokročilé úpravy, až v publikování před video souboru či v CD,DVD či Blu-ray disk.


Přináší propracované efekty, titulky a šablony pro tvorbu prvotřídního video obsahu. Samozřejmostí je editace záznamu z větší měrou kamer a velké množství současně editovaných audio a video stop. Mnozí uživatelé ocení rovněž zobrazení větší měrou toků videa v jedné obrazovce či zpracování HD, 4K a 360° videa. Pinnacle Studio je optimalizováno pro součinnost s nejnovějším hardwarem a podporuje širokou škálu formátů včetně HEVC (H.265). Video doklad lze vkládat z různých digitálních a analogových video zdrojů. Nechybí ani možnost chytrých telefonů, fotoaparátů, apod.


Pinnacle Studio je dostupné v edicích Standard, Plus a Ultimate, které se odlišují v množství funkcí a šíři obsažených šablon, titulků či efektů.

Pinnacle Studio Standard obsahuje větší měrou dříve než 1500 video efektů, titulků a šablon, umožňuje editaci HD videa ze dvou kamer najednou a podporuje úpravy až 6 audio a video stop zároveň.


Pinnacle Studio Plus nabízí větší měrou dříve než 1800 video efektů, titulků a šablon, taktéž umožňuje editaci HD videa, nicméně již ze čtyř kamer najednou a podporuje úpravy až 24 audio a video stop.


Pinnacle Studio Ultimate pak nabízí větší měrou dříve než 2000 video efektů, titulků a šablon včetně pokročilých efektů NewBlueFX. K tomu přidává editaci HD a 4K videa ze šesti kamer současně a nabízí práci s neomezeným počtem audio a video stop.