PDF XChange Viewer PRO

pdfchange editor pro
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Vydavatel: TERAGON Group v.o.s.
Verze: 7.0.326.1
Velikost: 143MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Prohlížení, úpravy a komentování PDF

PDF-XChange Viewer PRO je cenově dosažitelný produkt, jenž nápadně rozšiřuje vlastnosti produktu bezplatného PDF-XChange Viewer Free, jenž umí podobně jako Adobe Acrobat Professional prozkoumat PDF dokumenty, přidávat před nich komentáře a anotace, přidávat text, revizní obláčky, šipky s popisy apod. Současně dokáže Vaše PDF doklady exportovat před obrázků (TIFF, BMP, JPEG, apod.). Dokáže macerovat text z PDF dokumentů, atd. Atd.

Bez aktivace sériovým číslem lze aplikace používat jako freeware, jen nefungují poslání pro úpravy PDF.

PDF-XChange Viewer PRO umí kromě toho proti verzi Free ještě další upravovat PDF doklady a stránky v nich jako to umí PDF-Tools 4, ale v odstupňovanost od PDF-Tools 4 je k dispozici naplněný mínění PDF dokumentu!

Nově umí i tvořit PDF dokumenty z TXT souborů, z obrázků (BMP, JPEG, TIFF, atd.), ze skeneru či můžete začít tvořit doklad úplně z prázdného listu.

K dispozici je i Portable verze, tak PDF-XChange Viewer PRO můžete spouštět bez přináležitost i z CD/DVD, flashdisku či jiného média!

Produkty PDF-XChange jsou certifikovány pro používání i pod operačními systémy Windows Vista a pro používání v síti déle než Citrix Metaframe a MS Terminal Server!