O&O Defrag Professional

o o defrag professional
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: O&o Software
Verze: 22.0.2284
Velikost: 24.2MB
Licence: Omezená: Shareware 30dní

uloz

Účinná a kvalitní defragmentace

O&O Defrag Professional je bezvadný aplikace pro defragmentaci disků. Obsahuje řadu pokročilých funkcí včetně hlasování z různých defragmentačních strategií a samočinného posudek nejlepšího nastavení pro váš systém.

Defragmentovat můžete buď v manuálním módu, či můžete dovolit běžet aplikace v pozadí a defragmentovat průběžně. Spuštění defragmentace můžete naplánovat automaticky v noční hodinu. O&O Defrag Professional umí defragmentovat tác i mimo takových kritérií, jako je např. Dny bootování a hodně dalšího.

Časté ukládání, upravování a mast souborů vede k jejich přidělení v malé části nebo-li fragmenty, které jsou roztroušeny v plném disku a tím dochází ke ztrátě výkonu systému.
O&O Defrag řeší nyní problémy se ztrátou výkonu a stability, tím, že zas spojí a seřadí fragmenty souborů a vrátí tak osamělý výkon a umožní zas efektivní činnost vašeho hardwaru.

Hlavní rysy programu automatická detekce optimální konfigurace pro každý systém, podrobné reporty o provedených akcích v procesu defragmentace, integrovaná STEALTH technologie umožňující mimořádně rychlou defragmentaci běžící v pozadí, O&O ActivityGuard Professional pro monitoring vytížení systému a přizpůsobení, použitelnosti systémových prostředků programem O&O Defrag, volitelná integrace s Microsoft Management Console, načasování automatické defragmentace, defragmentace stránkovacího souboru, registru, Master File Table (MFT) v NTFS a libovolných dalších souborů, které jsou uzamčeny před běhu systému, a hodně dalších.