oftware602 Form Filler

s software form filler
3.6 out of 5 stars (3,6 / 5)

Vydavatel: Software602 a.s.
Verze: 4.75.31.18.1204
Velikost: 86.8MB
Licence: Freeware

uloz

Pohodlné vyplňování elektronických formulářů

Software602 Form Filler je appko pro vyplňování inteligentních formulářů. Jedná se o volně šiřitelný a v České republice již povšechně četný nástroj se snadným ovládáním. Je přijatelný pro elektronické vyplňování formulářů, které potřebují občané, firmy i další organizace v styku mezi sebou navzájem či s úřady veřejné správy.

Software602 Form Filler je možné rovněž použít pro elektronické pořizování informací v i vně firmy či organizace, jako je např. Vytváření nabídek, objednávek a vyplňování různých osobních formulářů. Pro okamžité kontrole zadávaných dat v vyplňování není možné, aby uživatel zadával nevhodné údaje.

Součástí nového postavení appko je logický blanket SecuStamp Sign Master, jenž umožňuje snadné vytváření důvěryhodných dokumentů a ověřování platnosti podpisů a razítek, kterými jsou opatřeny. Pro využití funkcí formuláře Sign Master je snad se registrovat v portálu www.SecuStamp.com. Pro okamžité kontrole zadávaných dat v vyplňování není možné, aby uživatel zadával nevhodné údaje.

Užitečná je kromě toho eventualita uložení formuláře v tác a znovuotevření kdykoliv je potřeba, což poskytuje mlčení a plné soustředění v práci s formulářem. Snazší vyplňování formulářů kromě toho zajišťují automatické výpočty, záložky a kontextová nápověda formulářových polí včetně možnosti načítání dat z databází či možnost standardů pro fakturaci (ISDOC a EDI). Appko je rovněž připravena pro komunikaci pomocí VREP rozhraní, podporuje registrace IPV6 a ukládání příloh před vzdáleného úložiště.

Nově je podporována plnohodnotná integrace před webových prohlížečů Internet Explorer, Mozilla Firefox a Google Chrome. Pro nevidomé je výrazným plusem nativní možnost hlasového výstupu. Appko pak podporuje odesílání dat či formuláře před datové schránky, v webový server, export před PDF (i PDF/A), používání elektronického podpisu a další funkce, které nápadně usnadňují práci s dokumentovou pracovní povinností a představují prostý kameny konečný kanceláře bez papíru.