MOBILedit!

mobiledit
3.6 out of 5 stars (3,6 / 5)

Vydavatel: COMPELSON Laboratories
Verze: 10.1.0.25985
Velikost: 36.53MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Software pro správu mobilního telefonu

Otevřený režim přinášející eventualita táhnout mobilní telefon z počítače. V přidání telefonu pomocí kabelu, IrDA či Bluetooth můžete prozkoumat smysl telefonu v počítači, provádět fulltextové vyhledávání, vytáčet a posílat SMS. Jedním kliknutím zazálohujte veškerá data, kopírujte je před jiných mobilních telefonů a upravujte své kontakty, aniž byste se dotkli telefonu. Když obdržíte SMS, bude vám v počítači zobrazena podobně jako email; odpovězte v ni, přepošlete ji, či ji přesuňte před archívu. V konečném výsledku budete o hodně větší měrou produktivní. 

Hlavní vlastnosti: nová formulace podporuje 3276 telefonů a je tak nejuniverzálnějším nástrojem v trh logický řízení kontaktů s možností snadnějšího editování i vytváření kontaktů, nakladatel pro poznámky, eventualita praní SMS zpráv, možnost pro telefony s OS Android i iPhone

MOBILedit! pracuje v stažení v Lite módu. Plnou verzi získáte zakoupením a zadáním aktivačního klíče. Lite formulace je časově neomezená a umožňuje hlavně prohlížení dat v telefonu, pořizování záloh, stahování souborů a posílání zpráv.

Všechny poslání jsou úplně k dispozici v zadání aktivačního klíče.