LINGWA slovní zásoba Němčina

s lingwa slovni zasoba
3.2 out of 5 stars (3,2 / 5)

Vydavatel: 1st EasySoft
Verze: 1.09
Velikost: 75MB
Licence: Omezená: Shareware 100dní

uloz

Výuka slovíček, vět a frází

Chcete dovést anglicky, německy či španělsky, ale nevíte až se naučit a zapamatovat si všechna ta nová slovíčka a jejich správnou výslovnost? Vyzkoušejte programy pro výuku slovíček, vět a frází: LINGWA slovní zásoba.

Program obsahuje déle než 2000 pečlivě vybraných slovíček, která jsou rozdělena před větší měrou až 40 tématických okruhů jako například jídlo, rodina, dům, lidské tělo, oblečení, a mnohá další. Slovíčka jsou doplněna obrázky, výslovností a příkladovými větami, díky čemuž je o hodně jednodušší si slovíčko zapamatovat. Až na slovíček aplikace obsahuje i stovky užitečných vět a frází, které se vám budou hodit např. V návštěvě restaurace, hotelu, doktora, a podobně. Díky jednoduchému editoru uživatelských témat lze aplikace lehce doplnit o nová slovíčka a fráze s vlastními obrázky a výslovností.

Každé nové slovíčko vás aplikace bude učit postupně v několika krocích. Před prvé se naučíte slovíčko poznat mimo jeho výslovnosti a následně se budete učit slovíčko psát. Tím způsobem naučená slovíčka si udržíte v paměti o hodně déle, dříve než v klasické výuce z učebnice či jiných výukových programů.

Naučená slovíčka je nezbytnost procvičovat, jen tak si je udržíte ve své paměti. Aplikace LINGWA slovní zdroj sleduje hodnocení a dny vašich odpovědí pro každé slovíčko, a mimo toho určí, kdy a až je nejvhodnější dané slovíčko zas procvičit. Budete proto vždy opakovat jen to, co je třeba, a naučená slovíčka a fráze nikdy nezapomenete.

Procvičování slovíček si můžete zpestřit řadou zábavných cvičení. Můžete rozřešit osmisměrky, prohazovat písmena ve slovech, představovat pexeso či poznávat skrytá slova.

Řadu nácvik si můžete vyrazit a učit se tak slovíčka i kolem počítač. Vzít si můžete nejrůznější testy, výukové kartičky, pexeso či například svůj knížka s osmisměrkami.

Zakoupený aplikace můžete používat až v 3 počítačích současně. V programu se každý student přihlašuje pod vlastním uživatelským účtem, jenž lze lehce položit např. V USB flash disk, a díky tomu mít v každém počítači vždy aktuální situace výuky.