Kasa

s kasa
3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Vydavatel: Tomáš Trejbal
Verze: 8.65
Velikost: 14.89MB
Licence: Omezená: Trial 12dní
   

uloz

Registrační pokladna pro Windows

Modul Kasa zajišťuje prodej s odebíráním zboží ze skladů, tiskem paragonů, uzávěrkami a podporou práce v síti. Jinak je odemčen i modul Restaurace (včetně módu výdeje obědů v kartičky). 

Program využívají až maloobchodní prodejny (drogerie, potraviny, menší samoobsluhy, trafiky, elektro, železářství, prodejny PC a součástek atd.) v modulu KASA, tak restaurace, bistra či pizzerie, které používají modul Restaurace či dotykové rozhraní.

Prodej Kasa – prodej v pokladně s ovládáním pokladní zásuvky, zákaznického displeje, podporou a tiskem čárových kódů. Appko umožňuje tisk prodejek v několika formátech včetně pokladních tiskáren. Zboží je odebíráno ze skladů a pohyby se promítají v uzávěrkách skladů a pokladny. Uzávěrky před čas či před směnu lze dělat také mimo skladů či obsluhy přihlášené heslem.

Rozsah kompetence uživatelů nastavuje domovník systému. Lze zakázat mínění nákupních cen apod. Aplikace poskytuje výpisy prodaného zboží, slevy, vyhledávání mimo kódu, názvu, částky a rychlé fulltextové vyhledávání položek. Lze vkládat texty, vracet zboží z reklamace, provádět výkup zboží déle než pokladnu. Jednoduchá a hodně rychlá vedení klávesovými zkratkami. Vše je logické a intuitivní, obsluhu zvládne i nezaškolený personál.

Nově zboží v akci s cenami mimo data. Úpravy pro Windows 8.