JPEG Resampler 2010

s jpeg resampler
3.6 out of 5 stars (3,6 / 5)

Vydavatel: David Macek
Verze: 6.04
Velikost: 413.69kB
Licence: Freewarepronekomerčnívyužití
   

uloz

Hromadné zpracování fotografií

Freeware appko pro dávkové resamplování (změnu velikosti) obrázků nejen ve formátu JPEG. Snadné ovládání, eventualita nastavení různých způsobů výpočtu výsledných rozměrů (jako rozlišení, podíl z originálu, max. Šíře či výška, rozloha výsledného souboru atd.). Pak je možné opravit kvalitu výsledných fotografií a další parametry.

Program obsahuje Prohlížeč, kde lze nastavovat parametry pro resamplování jednotlivých obrázků (lze zaostřovat, činit výřezy, zobrazovat a dělat kopii metadata, vyloučit vyvolený nákres ze zpracování, upravovat barvy, světlost, konflikt atd.)

Aplikace je vhodná zejména pro publikování fotografií pořízených pomocí digitálního fotoaparátu v Internet. Appko komunikuje v češtině, angličtině a němčině a dalších jazycích, jeho rozhraní je tak jednoduché, že s ní může běžet kdokoliv. Jinak obsahuje celistvý režim obsahující jen ty nejzákladnější nastavení pro minus zkušené uživatele.

Seznam nových vlastností podporuje jpeg/jp2/png/gif/bmp/jng/tga/tiff možnost větší měrou barevných formátů (3x RGB, 3x ARGB, 1x index, 3x šedé barvy) celistvý režim pro začátečníky, četný pro pokročilé rychlejší zpracování obrázků až ve čtyřech vláknech o hodně stabilnější optimalizace pro Win Vista / Win7 možnost GPS (GPX) eventualita ukládat sady nastavení (lze formulovat neomezené počet a pak mezi nimi přepínat) možnost větší měrou souborů či adresářů jako zdroje pro resamplování podporuje drag & drop z Exploreru podporuje vložení (Paste) souborů z Exploreru vylepšena logičnost pro kontextové menu Exploreru rozloha textu vkládaného před obrázků se nyní definuje jako promile velikosti obrázku Prohlížeč je nyní rychlejší, podporuje šipky vložený text může být vycentrován preferenční možnost metadat eventualita doplnit souřadnice GPS před metadat (podle GPX souboru) další dynamo HTML

Jpeg Resampler 2010 běží v systémech Windows XP/Vista/7/2000 a Windows Server 2003 a 2008. Jpeg Resampler 2010 je zdarma pro nekomerční využití.