HyperSnap

s hypersnap
4.2 out of 5 stars (4,2 / 5)

Vydavatel: Hyperionics Technology LLC
Verze: 8.16.17
Velikost: 11.8MB
Licence: Omezená: Shareware
   

uloz

Tvorba screenshotů

HyperSnap je hodně vydařený aplikace pro vytváření screenshotů (tedy focení obrazovek). Ovládání je hodně intuitivní a pohotově před něj proniknete. Hodně výhodné pro urychlení práce je, že si můžete klasickou selekcí odebrat si jen kapela obrazovky, kterou chcete vyfotit.

Program nabízí další kobkou škálu funkcí, které pohotově rozpoznáte (vynechání kurzoru myši, nastavení horkých kláves, automatické screenshoty,…). Aplikace bez problémů zvládá i vytváření screenshotů z programů, které využívají DirectX, s čímž má nějaký programové nářadí podobného typu problémy. Zajímavé jsou i fotky z DVD.

Další z výhod je integrovaný elementární nakladatel obrázků, jenž můžete využívat např. K ukládání před jednotlivých formátů. Aplikace můžete používat zdarma, avšak když se nezaregistrujete, bude každý vystoupení z programu označen v levém horním rohu.

Nyní dokáže rovněž zachytit více, než-li je vidět v obrazovce (tedy i části, ke kterým se před normálních okolností dostanete posuvníkem). Kromě toho dokáže zachytit obrazovku i v módech DirectX, Direct3D, 3Dfx Voodoo a Glide.