HANDY BACKUP

handy backup
2.9 out of 5 stars (2,9 / 5)

Vydavatel: NOVOSOFT Inc.
Verze: 8.0.6
Velikost: 104.95MB
Licence: Omezená: Trial
   

uloz

Výborný zálohovací program s kryptovacím a kompresním mechanismem.

Handy Backup je hodně jednoduše ovladatelný zálogovací aplikace stanovený pro všechny operační systémy Windows. Automaticky zálohuje důležitá data prakticky v jakékoliv zálohovací médium: disketu, robustní disk, síťové jednotky či dávný FTP server. Robustní kryptovací algoritmus i volitelná zip komprese před chodu, stejně jako hodně dalších užitečných vlastností vám pomůže ochránit vaše hodnotná data.

Hlavní výhody programu: uchovává drahocenná data v bezpečí mimo ztrátou či zničením upgrade programu obsahující i všechna nová vylepšení zdarma garantovaná technická možnost intuitivní styl ovládání přizpůsobivý a hodně schopný řídící zálohování integrovaná ZIP komprese a 128 bitové kódování

Pro registrované uživatele je k dispozici zdarma emailová možnost s garantovanou odpovědí před 2 dnů blízko neregistrované formulace je technická možnost omezena a dny odezvy max. 5 dní.

V nové verzi byla přidána kompletní možnost CD-RW, bylo přidáno několik nových funkcí (např. Eventualita obnovovat jednotlivé soubory, přidávání časových známek – timestamps apod.), v neposlední řadě byly rovněž odstraněny veškeré chyby formulace předchozí.