GOM Cam

gom cam
4.1 out of 5 stars (4,1 / 5)

Vydavatel: Gretech Corp.
Verze: 2.0.14.4696
Velikost: 47.81MB
Licence: Omezená: Demo

uloz

Zaznamenávání obrazovky či přes webkameru

GOM Cam je appko pro snímání videa z obrazovky počítače, která je plná užitečných funkcí. Aplikace umožňuje nahrávat cokoliv v obrazovce počítače, ať již se jedná o doklad webové kamery, prezentace, videohovory či herní obrazovky.

S programem GOM Cam můžete registrovat v podstatě vše co vidíte v obrazovce počítače přímo tak, až se zobrazeno. Můžete rovněž registrovat všechny audio výstupy z počítače. To vám umožní tvořit větší měrou dynamických videí.

Můžete rovněž tvořit snímky obrazovky a přizpůsobit se je pomocí kreslení přímo v jejich nahrávání. Vyberte tolik snímaných sekcí, kolik chcete a nastavte hudbu v pozadí, aby se vaše video dostalo v vyšší úroveň.

Licence GOM Cam je doživotní, což znamená, že v zakoupení licence jsou vaše drobné aktualizace pro zakoupenou verzi nabízeny zdarma. Pokusný formulace je omezena délkou záznamu 20 minut.

Klíčové vlastnosti programu: snadné a intuitivní ovládání a přehledné uživatelské rozhraní sdílení videí v YouTube, Facebook, Google tác a dalších serverech extrakce audio stop z uložených videí a jejich export před audio souborů doklad různých přednášek doklad videa v reálném čase hodně rychlé a snadné úpravy záznamů kontinuální snímání slučování snímků z větší měrou webových kamer vytvoření značek (tagů) a rychlé vyhledávání mimo těchto značek produkce GIF animací a hodně dalšího