FitLinie

s fitlinie
2.6 out of 5 stars (2,6 / 5)

Vydavatel: Martin Roubec
Verze: 11.48
Velikost: 37.92MB
Licence: Omezená: Trial 30dní
   

uloz

Jedinečný nutriční software

Změnit tělesnou hmotnost vám pomůže modul „příjem energie“. Obsahuje databázi potravin včetně nutričních hodnot. Umožní vám monitorovat plat povaha a poskytne kontrolu nad množstvím tuku, cukru, bílkovin a vitamínů ve vaší stravě. Budete přímo vědět co, kolik a kdy jíte a to velkým dílem přispěje k rychlejší a efektivnější změně vaší hmotnosti.

Řídit a mít v úmyslu vaše aerobní aktivity, tréninky a sportovní působení vám umožní modul „výdej energie“. Umožní vám monitorovat váš styl práce a monitorovat výkony. Ať jsou vaše cíle ačkoli vysoké, aplikace FitLinie vám jich pomůže dosáhnout.

Návrh a udržování vašeho cvičebně – posilovacího plánu vám umožní modul „posilovna – fitness“. Nezáleží v tom, zda posilujete pro celkové zdraví, pro vyšší výkonnosti v jiném sportu či se zajímáte o kulturistiku – FitLinie Fitness modul vám bude pomáhat efektivně dosahovat vašich cílů.

Základní vlastnosti: appko rovněž pro mobilní aparát (Android, iPhone),
rozsáhlá databáze potravin včetně nutričních hodnot (česká i slovenská databáze), vyhledávání v online databázi, 200 druhů sportů, 75 posilovacích cviků s popisem provádění, dýcháním a nákresem, počet receptů, větší měrou uživatelů, pitný režim,  výměna dat déle než internet, jednoduché ovládání, podrobná nápověda s ukázkami, rychlá a přehledná prezentace výsledků, snadné úpravy.

Další vlastnosti: Recepty – elektronická obraz kuchařské knihy s možností snadného vyhledávání a přidávání záznamů Uživatelé – víceuživatelský systém. Cílové hodnoty jednotlivých uživatelů, data chráněná heslem Grafy a souhrny – zobrazení výsledků založených v vašich záznamech v přehledné grafické podobě Výměna dat v internetu – jednoduše a zdarma aplikace umožňuje doplňování receptů a potravin před vaší databáze Výpočet BMI

Další funkce:  Tabulky vah Převodní kalkulačka Záloha dat Rady a návody