Fakturky

s fakturky
3.1 out of 5 stars (3,1 / 5)

Vydavatel: Milan Bánovský
Verze: 7.2.3
Velikost: 12.77MB
Licence: Freeware
   

uloz

Tvorba faktur, dodacích listů a pokladních dokladů

Jednoduše vyhotoví fakturu, dodací list či pokladní doklad bez zvláštních nároků v vědění výpočetní techniky. Je přijatelný pro plátce i neplátce DPH, pro malé i větší podnikatele a živnostníky.

K dispozici máte neohraničený počet samostatných nezávislých řad faktur. Je možno rovněž tvořit šablony faktur pro další použití.

Další nástroje: režim přenesení daňové povinnosti, ukládání faktury v několika formátech (PDF, DOC, XLS, ODT, ODS, TIFF) či jeho odeslání e-mailem v zadaném formátu, ceník – jeho export a dovoz (TXT, DBF, XLS), odesílání e-mailem, položky lze přenášet z ceníku přímo před řádků faktury, doklad vydaných a přijatých faktur – jeho tisk, přehledy o nezaplacených a zaplacených fakturách, přehledy o DPH, příjmové a výdajové pokladní doklady – samostatné číslování, vytváření a tisk, eventuálně i eventualita další editace, EET, používání různých jazyků pro tisk dokladů s možností definování dalších, mimo vlastních znalostí, jazyk se vztahuje jen v fakturu, dodací list a pokladní doklady, vložení loga a razítka, produkce dodacího listu.