Email Marketing Studio

s email marketing studio
2.3 out of 5 stars (2,3 / 5)

Vydavatel: Email Marketing Studio
Verze: 4.18.6
Velikost: 668kB
Licence: Omezená: Shareware
   

uloz

Hromadné zasílání emailových zpráv a letáků

Hromadné rozesílání e-mailů se stalo nezbytnou součástí moderních marketingových strategií. Email Marketing Studio je schopný programové nářadí pro správu vašich odesílaných informačních a propagačních emailů.

Aplikace přináší naděje nad vašimi e-mailovými kampaněmi v kombinaci s hodně jednoduchým a intuitivním uživatelským rozhraním pro zpracování e-mailů. EMS umožňuje vyrobit šablony, které následně použijete pro pravidelné rozesílání zpráv, jako jsou například letáky, oznámení o slevách či nových produktech.

Jednotlivé mailové kampaně můžete tvořit v HTML editoru či importovat z již existujících zdrojů. EMS umí rovněž tzv. „Obrázkové emaily“, kdy vložený nákres je součástí emailové zprávy a je naráz zobrazen v straně adresát zprávy bez nutnosti potvrzovat zobrazení vzdáleného obsahu, jako blízko klasických html zpráv s obrázky.

E-mailové kampaně bez promo reklamy vkládané před e-mailů, dovoz zpráv z existujících *.htm, *.html či *.rtf souborů, možnost vkládání obrázků přímo před emailové zprávy, automatické nastavení znakové sady, emailová oznámení může být až v HTML, tak prostém textu, eventualita vkládání příloh před zpráv, využívání přednastavených šablon, zabezpečená emailová komunikace TSL (SSL).

Seznamy příjemců – kontakty: neohraničený počet seznamů příjemců (kontaktů), dovoz příjemců pomocí CSV, XLS, ODS, ODT, DBF, XML, TXT, HTML, MDB souborů, nekonečný rozloha údajů o příjemcích, export kontaktů před formátů CSV a HTML, vedení duplicitních záznamů, vedení syntaxe emailu (na správnost zadání emailu), vedení validity emailového kontaktu (kontroluje přímo v serveru existenci emailových  adres).

Rozesílaní kampaní manuální rozesílání kampaní, plánování rozesílání – eventualita nastavení času pro odeslání, automatická vedení SPAM, podrobná dějiny odesílání, nastavení odesílání najednou či v nastavených dávkách, eventualita nastavení požadavku o doklad doručení.