Dropbox

dropbox
4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

Vydavatel: Dropbox
Verze: 83.4.152
Velikost: 155MB
Licence: Freeware
   

uloz

Přístup k vlastním souborům odkudkoliv na světě

Přáli jste si někdy, abyste mohli ke svým souborům přistupovat odkudkoliv? Potom je tu řešení v podobě Dropboxu. Tenhle byl svými vývojáři navržen proto, abyste již nikdy nemuseli tahat všechny potřebné soubory v přenosném disku, či si je posílali emailem.

Pokud ho jednou nainstalujete, budete mít názor ke všem uloženým souborům, a to z jakéhokoliv počítače, v kterém bude Dropbox nainstalován, stejně dobře, jako z webu. Veškeré provedené změny pak budou pak synchronizovány, tak své soubory najdete v takovém stavu, v jakém jste je naposled zavírali.

Dalšími nástroji jsou: zálohování dokumentů pro možnou obnovu, sdílení dat i s uživateli, kteří Dropbox nepoužívají, vysoká rychlost aktualizací, prostý plocha 2 GB zdarma, dozor všech souborů šifrováním, algoritmus AES-256, sdílení mezi iPhone, iPad, Android a BlackBerry.

Nová formulace kromě toho přináší eventualita popsat si historii vašeho účtu v pop-up okně déle než ikonku Dropboxu v nástrojové liště Windows. Budete tak mít vždy naděje o tom, jaké soubory jste v úložiště nahráli, či jaké položky s vámi sdíleli ostatní uživatelé.