Driver Booster

Driver Booster
2.5 out of 5 stars (2,5 / 5)

Vydavatel: IObit
Verze: 7.2.0
Velikost: 23.25MB
Licence: Freeware

uloz

Vyhledání a aktualizace zastaralých ovladačů

 

Driver Booster 5 s novým interaktivním rozhraním a hodně rozšířenou databází, která podporuje větší měrou dříve než realita 000 000 ovladačů a herních komponent, je lehce ovladatelný a přesto schopný ovladač updaterů.

Jediným kliknutím může řidič Booster 5 pokračovat vaše staré / vadné / chybějící ovladače a herní komponenty vždy lehce a pořádně aktualizované.

Booster 5 jinak podporuje automatickou instalaci ovladačů a komponent, kdežto počítač je nečinný. Před zmínku stojí rovněž fakt, že jeho pokročilá technologie komprese, technologie obnovení přerušení, mechanismus samočinného opakování a registrace SSL vám mohou slibovat o hodně rychlejší, plynulejší a bezpečnější stahování a instalaci ovladače.

Ovladač Booster 5 kromě toho poskytuje šest vylepšených užitečných nástrojů pro opravu častějších problémů s počítačem, problémů s hlukem, včetně praskání zvuku a dalších problémů se zvukem, problémů se sítí i se špatným rozlišením a chybami zařízení.


Jednoduše řečeno, ovladač Booster 5 vám nabízí nejjednodušší způsob, až udržet aktuální ovladače a komponenty her, abyste zvýšili kompatibilitu a stabilitu systému a ušetřili jste spoustu času a úsilí.