ContaCam

s contacam
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)

Vydavatel: Contaware.com
Verze: 9.9.3
Velikost: 13.85MB
Licence: Freeware
   

uloz

Ostraha objektu s detekcí pohybu

Aplikace ContaCam je řešením pro bezpečnostní vedení nad objektem pomocí webkamer. Podporuje neohraničený počet WDM, DV a síťových kamer.

Události detekující chod jsou prezentovány v animovaných náhledech v webovém rozhraní pomocí integrovaného webového serveru. Pro detekci pohybu je možné opravit různé akce, jako je FTP upload, odesílání e-mailů s přiloženým souborem či spuštění externího programu. Aplikace pořizuje snímky s možností sledování dějiny (všechny minulé snímky jsou zaznamenány jako video, které lze přehrát v webového rozhraní).

Pro začátečníky je tu k dispozici tříkrokový asistent, jenž ke spuštění potřebuje jen údaje o použití, názvu a o tom, až dlouho se budou soubory s pořízenými snímky uchovávat. Pro zkušenější uživatele jsou tu k dispozici desítky pokročilých nastavení.

Funkce: bezpečnostní vedení s detekcí pohybu a celodenní nahrávání digitálního videa, události detekce pohybu jsou prezentovány v animovaných náhledech ve webovém prohlížeči, přidávání akcí pro detekci pohybu (FTP upload, oznámení emailem atd.), eventualita sledování historie, integrovaný webserver s ochranou heslem, možnost VDM, DV a síťových kamer, neomezené nastavení větší měrou paralelních webkamer, aplikace může být spouštěn jako služba Windows.