ChrisPC Free VideoTube Downloader

s chrispc free videotube downloader
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)

Vydavatel: Chris P.C. srl.
Verze: 11.01.12
Velikost: 19.73MB
Licence: Freeware

uloz

Stahování videí z různých video serverů

ChrisPC Free YouTube Downloader je praktická aplikace, která je určená ke stahování videí z internetu a jejich uložení před počítače v různých formátech mimo potřeby. Pomocí appko může sevřít videa z různých internetových serverů jako YouTube, Dailymotion, Metacafe, Vimeo, Flickr, Veoh a mnoha dalších.

ChrisPC Free YouTube Downloader dokáže provádět větší měrou stahování najednou. URL videí jsou analyzovány a aplikace zobrazí název videa pohromadě s malým náhledem. Appko nabízí položit videa ve formátech jako 3GP, FLV, WebM či MP4. Video lze položit v různých kvalitách včetně high-definition, proto před předpokladu, že zvolená eventualita je k dispozici blízko vstupního videa.

Kromě toho appko zahrnuje konverzní nástroj, jenž můžete použít pro konverzi stažených videí před různých typů souborů kompatibilních s mobilními zařízeními jako jsou iPady, iPody, iPhone či jinými mobilními zařízeními. Eventuálně můžete rovněž macerovat audio stopu ze vstupního videa a položit ji před počítače ve formátu MP3 či AC3.