BarCode Generator

s barcode generator
3 out of 5 stars (3 / 5)

Vydavatel: HITRADIO
Verze: 5.9
Velikost: 1.54MB
Licence: Omezená: Shareware

uloz

Systém pro generování čárových kódů

BarCode Generator je appko sloužící pro generování čárových kódů ze zadaného textu/číslic. Konečný kód je možné položit jako ansámbl a pak použít mimo potřeby. Kódy jsou generovány mimo příslušných norem. Dynamo zvládá 52 typů různých (běžných i nestandardních) formátů čárového kódu.

Aplikace umí generovat dílčí kód, či i celé číselné řady kódů, včetně možnosti tisku těchto řad. Konečný nákres je soubor s čárovým kódem. Před každého čárového kódu je možné prohodit dospodu i nahoru jakoukoliv textovou hodnotu.

Využití appko je v obchodním prostředí, kde je nezbytnost generovat různé typy kódů, jako jsou EAN kódy pro svobodný prodej výrobků, či sériová, či jiná čísla. Appko se hodí všude tam, kde se zavádí užití systému čteček čárového kódu pro urychlení zpracování, rozdíl či identifikace výrobků a dokumentů.

Na požádání je možné vyrobit appce v míru, která může snad přímo v samolepky tisknout dané kódy (například jako sériová čísla výrobků). Je jen v vás, jaké využití takové appko požadujete. Dodání je možné od zadání v několika hodin až dnů.

Nově je eventualita odesílat kódy e-mailem přímo z aplikace, včetně podrobného technického popisu (vhodné pro komunikaci s DTP studiem, tiskárnou, grafikem apod.)

Systém podporuje tyto typy kódů (celkem 58 typů): Code 128A, Code 128B, Code 128C, Code 2 5 industrial, Code 2 5 interleaved, Code 2 5 matrix, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, Code Codabar, Code EAN13, QR kódy, Code EAN8, Code MSI, Code PostNet, a desítky dalších…